باشگاه خبرنگاران تفکر جوان: مرتضی رحمانیموحد در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: نشست ستاد خدمات سفر استان خوزستان برگزار شد، استان خوزستان یکی از استانهای پهناور است که در نیمه دوم سال تا پایان تعطیلات نوروزی حجم بالایی از گردشگران را میزبانی میکند.
وی افزود: وجود جاذبههای طبیعی، یادمانها و آثار دفاعمقدس در کنار آثار تاریخی این استان را به یکی از قطبهای گردشگری تبدیل کرده که طبیعتاً متناسب با حجم گردشگران نیاز است خدمات رفاهی خوبی فراهم شود.
معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری عنوان کرد: براساس آمارهای دریافتی استان خوزستان در رتبهبندی ظرفیت پذیرش و اسکان مسافر در میان ۱۰ استان پر اقامت کشور قرار دارد که سالانه بیش از ۵میلیون گردشگر در آن اقامت میکنند، این حجم بالای گردشگران نشاندهنده ضرورت توجه به بهبود و افزایش زیرساختهای گردشگرپذیری در شهرستانهای این استان است، جلسات مستمری در قالب ستاد خدمات سفر استان برای نوروز ۹۶ پیشبینیشده است.
وی گفت: به همه ستادها اعلام کردیم با رویکرد متفاوت در خدمات سفر نوروز ۹۶برنامهریزی کنند تا استانداردهای خوبی کسب شود، ستادها باید در زمینههای مختلف شهری، اقامت، نظارت، امداد و نجات و سایر نیازمندیهای خدمات سفر آمادگی لازم را داشته باشند تا بتوانیم خدمات شایستهای به گردشگران داشته باشیم.
رحمانیموحد بیان کرد: معتقدیم استان خوزستان بهواسطه وجود ظرفیتهای متعدد گردشگری در آن مانند ساحل، بنادر، طبیعت، میراث جهانی، میراث ملی و معنوی این استان را متمایز کرده است، باید در این استان خدمات گستردهای در بخش گردشگری ارائه شود، باید در خوزستان رویدادمحور باشیم یعنی با برنامهریزی مناسب برای رویدادهای طول سال بتوانیم رویدادها را به جاذبه گردشگری برای استان تبدیل کنیم.
وی افزود: ارائه خدمات مناسب زیرساختی به بخش خصوصی در حوزه گردشگری ارائه بدهیم، همچنین خدمات رفاهی و زیرساختی موجود را در اختیار عمومی قرار بدهیم و بهنوعی با کاهش فضای رقابتی میان بخش دولتی و بخش خصوصی زمینه را برای حضور بهتر و گستردهتر بخش خصوصی فراهم آوریم، در این زمینه پیشنهادهایی به مجلس شورای اسلامی برای الحاق به برنامه ششم توسعه دادیم.
معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری عنوان کرد: به مجلس پیشنهاد کردیم که با الحاق بندهایی به برنامه ششم توسعه زمینه برای فعالیت بهتر و امنیت بیشتر بخش خصوصی در حوزه گردشگری استانها فراهم شود، بخش دیگری از برنامه پیشنهادی به مجلس استفاده بیشتر از سواحل جنوب کشور با تخصیص معافیت و امتیازات خاص بود که در راستای افزایش سطح گردشگران در مناطق جنوبی کشور پیشنهاد شد.
وی گفت: حضور گردشگران با تقویت زیرساختهای گردشگری در جنوب کشور از طریق تشویق به سرمایهگذاری بخش خصوصی قطعاً در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است، یعنی اقتصاد درونزا که با استفاده از ظرفیتهای درون کشور محقق میشود.
انتهای پیام/تسنیم