استاندار خوزستان با اشاره به پخش یک کلیپ دروغ در فضای مجازی مبنی بر رها کردن قاسم آهنین جان شاعر معروف خوزستانی به دلیل فقر مالی این خبر را کاملا بی پایه و اساس دانست.
قاسم سلیمانیدشتکی در گفتوگو با خبرنگار تفکر جوان اظهار داشت: زنده یاد آهنین جان، از شاعران، هنرمندان و صاحبان فکر استان خوزستان به شمار میرفت که پس از طی کردن یک دوره بیماری سخت روز گذشته در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.
وی ادامه داد: حدود یک ماه پیش نوبخت ، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در خصوص وضعیت بیماری این شاعر گرانقدر در تماسی تلفنی خواستار رسیدگی جدی شد.
وی گفت: بلافاصله گروهی را به منزل وی فرستادم و دستور دادم در بیمارستان امام خمینی (ره) بستری شود که این اتفاق افتاد و در طول مدت بستری نیز رسیدگی خوبی به وی شد.
استاندار خوزستان گفت: پس از بستری و زمانی که حال او بهتر شد خودش اصرار داشت به خانه برگردد که او در مسیر ترخیص از بیمارستان از ماشین پیاده میشود که در همان لحظه افرادی از وی کلیپ و عکس تهیه میکنند و اعلام میکنند او یک بیمار سرگردان است در حالی که به هیچ وجه اینگونه نبود
وی با تاکید بر اینکه کلیپ منتشر شده متعلق به چند روز پیش است ادامه داد: پس از اینکه او به خانه اش رفت متوجه شدیم امکان نگهداری او در خانه نیست لذا مجددا به بیمارستان منتقل شد و به خوبی و با احترام از او مراقبت شد و تحت درمان قرار گرفت.
سلیمانی تاکید کرد: متاسفانه شاعر گرانقدر استان روز گذشته در بیمارستان فوت شد و بنا است فردا با حضور تعدادی از کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری خوزستان و هنرمندان و با رعایت پروتکل بهداشتی در قطعه هنرمندان خاکسپاری شود.
امروز کلیپی در شبکه های معاند و برخی کانالها و گروههای اجتماعی داخلی منتشر شد که آهنجان با لباس بیمارستان در کنار خیابانی نشسته است و این رسانه ها بدون هیچگونه سندی تلاش میکنند به مخاطب القا کنند که وی توسط کارکنان بیمارستان در کنار خیابان رها شده است.
به گزارش ایرنا قاسم آهنین جان متولد سال ۱۳۳۷ در اردبیل بود، از نوجوانی در شهر اهواز زندگی میکرد. او فعالیتهای هنری خود را از دهه ۶۰ با حضور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد.
آهنینجان علاوه بر شعر، در حوزه ترجمه، نقد ادبی و فیلمسازی نیز فعال بود. ذکر خوابهای بلوط، اولین اثر ادبی این شاعر است که در سال ۷۲ منتشر شد. از دیگر آثار او میتوان به شاعر مرگ خویش میداند، خون و اشراق بر ارغوان جوشنها، بخت تاریک در آفاق بنفشه و پروانه، گلی برای غریبان تا همیشه، برق رگها بر پولاد دریا، سوسن خاموش بهوقت فراق، عطر غریب غزال مشرقها، شاخه یاس به شام خرابات، لمعات خون و کودکیها در شب سقاخانه اشاره کرد.
حضور در فیلم جدال بزرگ نیز از جمله فعالیتهای هنری آهنینجان است.
قاسم آهنینجان در غروب روز سهشنبه (چهاردهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰) در پی ابتلا به بیماری سرطان از دنیا رفت.