امروز

سه شنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۳

  ساعت

۲۱:۲۵ بعد از ظهر

سایز متن   /

شبکه خبری تفکر جوان، به‌ گزارش ‌ایسنا، عباس پاپی‌زاده در حاشیه جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به اعتراض نمایندگان خوزستان به رییس جمهور در بدو ورود وی به جلسه علنی مجلس، گفت: من به همراه نمایندگان خوزستان، چهارمحال‌بختیاری و لرستان صحبتی با رییس جمهور داشتیم که باید جلوی تصمیمات غلط در زمینه انتقال آب بین حوضه‌ای گرفته شود.

نماینده مردم دزفول در مجلس، مدعی شد که رییس جمهور هم قول داد که موضوع را در دستور کار قرار دهد و آقایان جهانگیری و نوبخت را مامور رسیدگی به بودجه کرد.

وی افزود: قرار شد امروز ما هم جلسه‌ای با آقای رییس جمهور و هم با آقایان جهانگیری و نوبخت داشته باشیم.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که موضوع انتقال آب به یکی از اقدامات تخریبی محیط زیست تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه در دهه‌های گذشته از طرق مختلف اقدام به انتقال آب بین حوضه‌ای شده است و این باعث از بین رفتن رژیم طبیعی رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و تالاب‌ها شده است که اولین اثر مخرب آن را در دریاچه ارومیه و با سدسازی و انتقال آب دیدیم. بعد از آن نیز استان خوزستان دچار نابودی شده و علاوه بر این تالاب‌ها و دریاچه‌های زیادی در سطح کشور از جمله استان خوزستان خشک شده است.

وی با بیان این که خوزستان تبدیل به کانون ریزگرد در کشور شده است، اضافه کرد: در حال‌ حاضر ۲۲ استان دیگر تحت تاثیر این ریزگردها قرار دارند و این به این معناست که ما تصمیم‌گیری خوبی در مورد منابع آب نگرفته‌ایم. متاسفانه وزارت نیرو و دستگاه‌های ذی ربط هم حاضر به جبران موضوع نیستند. بودجه نیز شرایطی دارد که امکان انجام کارهای جدید در زمینه انتقال آب وجود ندارد، اما به دلیل برخی از فشارهایی که به دولت وارد می‌شود، تصمیمات اشتباه تکراری در حال وقوع است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت توجه به نظرات کارشناسی و آمایش سرزمین، توسعه پایدار و حفظ محیط زیست برای جلوگیری از بروز مشکل در زمینه منابع آبی، خاطر نشان کرد: ما تجارب تلخی در زمینه انتقال آب داریم که گریبان کشور را گرفته است. در حالی که در دنیا انتقال آب بین حوضه‌ای رد شده و کشورهای توسعه یافته در این زمینه کار نمی‌کنند.

پاپی زاده با اشاره به اعتراض نمایندگان استان‌های کرمانشاه، کردستان، لرستان و خوزستان نسبت به موضوع انتقال آب، یادآور شد: حتی نمایندگان استان‌های گیلان، مازندران و گلستان نسبت به انتقال آبی که قرار است از دریاچه محدود و بسته‌ای مانند خزر رخ دهد به شدت معترض هستند. فعالان محیط زیست نیز با این موضوع مخالف هستند و این موضوع اثبات شده است. ما در گذشته هم تجاربی در این زمینه داریم و می‌بینیم که اتفاقاتی در حوزه محیط زیست رخ داده است که ناشی از این تصمیمات غلط در زمینه انتقال آب است.

انتهای پیام/*
اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد