امروز

پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

  ساعت

۱۶:۵۹ بعد از ظهر

سایز متن   /

%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%85%d8%b1%d8%b2-%da%a9%db%8c%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%b2%d8%a7%d8%af%d9%87

به گذارش شبکه خبری تفکر جوان : فرامرز کیانی زاده اظهار کرد: در سال ۹۴ زحمات بسیاری کشیده شد تا کارهای بسیاری به انجام برسد. در سال ۹۴ عده بسیاری به صورت شبانه‌روزی در عرصه‌های مختلف ورزش استان فعالیت داشتند تا نتایج خوبی حاصل شود. یکی از کارهایی که در سه، چهار سال اخیر آغاز کرده‌ایم، تجلیل از مدال آوران آسیایی و جهانی با حضور استاندار خوزستان است .

 

وی ادامه داد: با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که به ویژه در سه، چهار سال گذشته در جهت رشد ورزش قهرمانی اتفاق افتاد، در سال ۹۳ در کسب مدال‌های کشوری رشد بسیار خوبی داشتیم و انتظارمان این بود که همین رشد را در کسب مدال های آسیایی و جهانی هم شاهد باشیم ولی خیلی به این صورت نبود ولی وقتی بررسی کردیم، متوجه شدیم که این موضوع طبیعی و منطقی است، چرا که وقتی یک برنامه‌ریزی صورت می‌گیرد، نتیجه ‌گیری ابتدا از سطوح پایین تر آغاز می‌شود و باید بگویم ماحصل این تلاش‌ها را در سال ۹۴، در بخش‌های آسیایی و جهانی شاهد بودیم.

 

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: هر سال که پیش می‌رویم، تعداد رشته‌های ورزشی در سطح آسیا و جهان در حال افزایش هستند، یعنی به جز این که تعداد مدال‌های آسیایی و جهانی‌ در حال افزایش هستند، تعداد رشته‌ها نیز در حال زیادتر شدن می باشند.

 

وی ادامه داد: در المپیک ۲۰۱۲ خوزستان به یک مدال نقره رسید و در المپیک ۲۰۱۶ ریو صاحب یک مدال بزنز شدیم. همچنین در پارالمپیک ۲۰۱۲ خوزستان توانست یک مدال طلا، یک برنز و یک نقره به دست آورد که مدال های طلا و برنزمان توسط یک نفر یعنی جواد حردانی حاصل شد ولی در پارالمپیک ریو، خوزستانی‌ها یک مدال طلا،‌ یک نقره انفرادی، دو نقره تیمی و یک مدال برنز به دست آوردند؛ یعنی ضمن این که مدال‌های ما حفظ شدند، در پارالمپیک ۲۰۱۶ با افزایش مدال مواجه بودیم. در کل اگر مدال‌های پارالمپیک و المپیک ۲۰۱۶ را با همدیگر در نظر بگیریم، مدال‌های خوزستان نسبت به پارالمپیک و المپیک ۲۰۱۲، افزایش داشته و این در حالی است که تعداد مدال‌های کشورمان در پارالمپیک و المپیک، افزایش نداشت. در کل می خواهم بگویم که خوزستان حداقل توانست جایگاه خود را در این بخش حفظ کند.

 

کیانی‌زاده خاطرنشان کرد: در هر صورت همه در استان خوزستان با جان و دل کار کردند تا این نتایج حاصل شد. خودمان هم قبول داریم که مشکلات و کمبودها بسیار هستند ولی تمام تلاش ما این بوده است که در حد توان امکاناتی را فراهم کنیم.

 

وی با اشاره به ماده ۵۳، گفت: باید بگویم تحقق ماده ۵۳ برای آینده خوزستان امیدوارکننده است. در این راستا نیز از سال ۸۴ با حمایت استاندار سابق و حمایت آقای خبیر، قدم‌های خوبی برداشته شد و البته در سال ۹۵ توقفی در کار به وجود آمد ولی با صحبت‌هایی که با دکتر شریعتی داشتیم، کار به جریان افتاد و او کمک‌های بسیاری به ما داشت.

 

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان افزود: در این راستا چند روز پیش نیز با استاندار خوزستان جلسه ای داشتیم و ۳۰ دستگاه و شرکت بزرگ استان هم در این جلسه حضور داشتند و استاندار تاکید داشت که ماده ۵۳ یعنی همان یک درصد محقق شود. به هر حال این، یک نقطه شروع و عطف و همچنین کار بسیار مهمی است که در ورزش خوزستان و کشور اتفاق افتاده است و باعث می‌شود که استان‌های دیگر نیز بتوانند این موضوع را دنبال کنند.

 

وی بیان کرد: با تحقق این موضوع قطعا آینده ورزش قهرمانی و همگانی خوزستان بهتر می شود و می‌توانیم موفق‌تر از قبل عمل کنیم. اعتقاد ما بر این است که سهم استان خوزستان در بخش مدال آوری مسابقات المپیک و پارالمپیک کم است ولی مطمئنا با برنامه ریزی هایی که خواهیم داشت در المپیک و پارالمپیک های آینده نیز رشد مدال خواهیم داشت.

خبرنگار: صادق هواشم

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد