امروز

پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

  ساعت

۰۸:۳۴ قبل از ظهر

سایز متن   /

الهه موالی زاده : حضور سرکار خانم دکتر محبی همسر استاندار خوزستان را در جمع زنان فرهیخته شهرستان کارون از رسانه ها خواندم و بارقه امید در دل ها روشن شد که ضمن تشکر از ایشان در این عمل فرهنگی ، چند نکته توجه مرا جلب کرد:

۱- دکتر مریم محبی با توجه به تخصص پزشکی و در راستای رسالت زنانه در همایش روز جهانی شیر شرکت کردند و صرفا به عنوان همسر استاندار در این نشست شرکت نکردند.

۲- به عنوان همسر استاندار هیچ وعده و وعیدی به مردم ندادند.

۳- نه تنها حاضرین را به رفتار مدنی سفارش و هدایت کردند بلکه دولت را موظف به پیگیری و پاسخگوی مطالبات مردم نمودند.

۴- در این نشست ، همسر استاندار صادقانه تاثیر همسران مدیران را آگاه سازی مدیران مرد بیان و قول می دهند صدای بانوان شهرستان کارون را به استاندار می رساند که این امر موج مثبت امید را در حضار ایجاد می کند که مسئولین از دغدغه ها و حداقل خواسته هایشان مطلع می گردند که به عقیده من تاثیر آن از ده ها بازرس رسمی بیشتر است. این اولین بار است که همسر استانداری در این استان در جمع مردم حضور یافته و با تخصص نشسست علمی می گذارد و صادقانه به حرف های آنان گوش و با پاسخ های هوشمندانه آنان را امیدوار می کند. ای کاش همسران مدیران دیگر هم از این کار بدیع الگو گرفته و به این باور برسند که فارغ از نقش آنان در تامین آرامش و آسایش مدیران در خانه می توانند نقش موثر اجتماعی رساندن صدای شهروندان به گوش مدیرانی که عمدتا در پشت درهای بسته تصمیم می گیرند و اجرا می کنند ، باشند.

این قدام چند حسن دارد ؛ هم در جریان دغدغه های مردم قرار می گیرند و هم بینش اجتماعی آنان وسعت می یابد و هم همدلی و همبستگی با شوهران شان بیشتر می شود و هم در نزد شوهر ابعاد متعددی می یابند و از همه مهمتر مشکلات مردم زودتر رسیدگی و برطرف می شود.

۵ – از این فرصت استفاده می کنم و گلایه تمام زنان خوزستان را به امید آنکه به گوش استاندار جوان می رسد بیان میکنم: سرکار خانم دکتر محبی ! استان خوزستان حدود ۳۷ هزار شاغل زن دارد که در این بین حتی یک مدیر یا رییس زن ندارند و فقط یک مدیرکل دارد آن هم مدیر کل بانوان. ( شاید اگر مردی این سمت را می پذیرفت آن را نیز به یک مرد می سپردند ).
این از افتخارات دولت تدبیر و امید است که مشاور بانوان ریاست جمهوری به معاونت تبدیل شد. اولین سفیر زن به مالزی اعزام شد که عنقریب دو سفیر دیگر هم اعزام می شود. معاونت توسعه و مدیریت استان سیستان و بلوچستان یک خانم است. در سطح کشور سه خانم فرماندار و بیست و یک بخشدار خانم هستند. بسیاری از کلانشهرها و شهرهای جهان را زنان شهردار اداره می کنند با تمام وسعت مدیریت شهری و در ایران سه شهردار زن داریم.

اما علیرغم همه تعارفات مدیران استان مبنی بر هوشیاری، سلامت، پرتلاشی ، صداقت ودست پاکی زنان و وجود زنان فرهیخته با پتانسیل و توان علمی و سوابق اجرایی هنوز از نعمت مدیریت محروم هستند. امیدوارم استاندار پر تلاش استان که در کنار خود الگویی عینی از توانمندی زنان دارند، نسبت به این بی عدالتی تلاشی مجدانه نمایند.

 

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد