امروز

پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

  ساعت

۱۳:۴۳ بعد از ظهر

سایز متن   /

۶۵۴۱۷۶۸۵_۶۸۳۲۳۷۸۷bbafe

دکتر شکراله سلمان‌زاده در خصوص اقدامات انجام شده در قالب اجرای طرح ضربتی نظارت‌های بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در ماه رمضان امسال به طور میانگین در هر شهرستان ۴ اکیپ از بازرسان بهداشت محیط  روزانه در قالب طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی حساس فصلی مرتبط با رمضان از جمله رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها و به خصوص شیرینی‌پزی‌ها و کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه و آش و حلیم نظارت می‌کنند.

وی افزود: این اکیپ‌ها در زمان فعالیت بازار در ساعات عصر تا افطار و همچنین در قالب بازرسی‌های شامگاهی از زمان بعد از افطار تا پاسی از شب فعال هستند.

سلمان‌زاده ادامه داد: طی ۱۰ روز اول ماه رمضان بیش از ۳ هزار بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت آش و حلیم و کارگاه‌های قنادی و تولید زولبیا و بامیه، رستوران و سایر مراکز و اماکن عمومی صورت گرفته و از این تعداد برای ۳۰۱ مرکز تهیه و توزیع متخلف اخطاریه بهداشتی صادر شده است.

وی گفت: همچنین در این مدت ۶۲ مرکز تهیه و توزیع به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و  ۳۹ مرکز نیز پلمب شد.

رییس مرکز بهداشت خوزستان اظهار کرد: همچنین بیش از ۴۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی شامل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و سایر مواد غذایی غیربهداشتی و فاسد مرتبط با ماه رمضان از سطح عرضه و فروش ضبط و معدوم شده است.

 

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد