گرد و غبار روز جمعه خوزستان را دربر می‌گیرد

مدیرکل هواشناسی خوزستان از گرمتر شدن هوای این استان در روزهای آینده خبر داد و گفت: ‌گرد و غبار روز جمعه خوزستان را دربر می‌گیرد.

کد خبر : 8512
تاریخ انتشار : پنجشنبه 31 فروردین 1396 - 10:21

۱۳۹۵۱۱۳۰۱۶۵۱۳۷۱۸۹۱۰۰۴۴۶۴۴

باشگاه خبرنگاران تفکر جوان: کوروش بهادری با اشاره به ورود گرد و خاک به خوزستان اظهار داشت: بر اساس مدل‌های هواشناسی، بروز توده گرد و غبار در ساعاتی از اوایل چهارشنبه شب و بعدازظهر پنجشنبه در مناطق مرکزی و غربی استان را پیش‌بینی می‌کنیم.

وی افزود: این پدیده به دلیل افزایش سرعت باد شمال غربی و فعال شدن کانون‌های خارجی در عراق شکل خواهد گرفت و روز جمعه به دلیل وزش بادهای قابل ملاحظه، علاوه بر کانون‌های خارجی، کانون‌های داخلی نیز فعال شده و گرد و غبار تشدید می‌شود.

 مدیرکل هواشناسی خوزستان با تاکید بر اینکه خلیج فارس نیز در روزهای پایانی هفته مواج می‌شود، تصریح کرد: روند افزایش دما همچنان ادامه دارد و دما در برخی نقاط به ۴۰ درجه نیز می‌رسد.

وی درباره هوای شهرهای مختلف خوزستان نیز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته اهواز با ۳۲ و دهدز با ۱۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

بهادری تغییرات دمایی هوای اهواز را بین ۳۲ و ۲۱ درجه سانتیگراد در نوسان عنوان کرد و افزود: شب گذشته میزان بارندگی در اندیمشک ۶ و در دزفول ۲ میلیمتر بوده است.

منبع:خبرگزاری تسنیم – مرکز خوزستان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.