امروز

پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

  ساعت

۱۵:۵۸ بعد از ظهر

سایز متن   /

۱۳۹۵۱۲۲۵۰۰۱۴۶۷_Test_PhotoH

باشگاه خبرنگاران تفکر جوان: همسر شهید حاج حمید تقوی‌فر وصیت‌نامه شهدا را سندی راهبردی در راستای انقلابی‌گری دانست و گفت: «من انقلابی‌ام» یعنی پایبندی به عهد و پیمان انقلاب اسلامی که این امر با مرور وصیت‌نامه شهدا محقق می‌شود.

پروین مرادی اظهار کرد: شهید سید حمید تقوی‌فر پسر خاله من بود، اوایل انقلاب با برادرم صمیمیت خاص و ویژه‌ای داشت و در صحنه‌های مبارزات انقلابی در کنار یکدیگر حضور پرشور و پررنگی داشتند و این عاملی برای رفت و آمد بیشتر شهید تقوی‌فر به منزل ما شده بود که پس از آن درخواست ازدواج وی از من نخست از سوی برادرم در خانواده مطرح شد.

وی افزود: شهید تقوی‌فر دانش آموخته ارشد فرماندهی مدیریت بود، صاحب چهار فرزند که فرزند ارشد خانواده دخترمان مریم نام دارد که به همین دلیل زمان حضور شهید تقوی‌فر در عراق وی را «بومریم»  یعنی پدر مریم خطاب می‌کردند که تا قبل از شهادت‌شان به این عنوان شناخته می‌شدند.

مرادی تصریح کرد: پدر و برادر شهید حمید تقوی‌فر هم در مقام شهادت قرار دارند که در سال ۱۳۶۲۲ پدرشان در عملیات خیبر و دو سال بعد نیز برادرشان در عملیات والفجر ۸ به شهادت رسیدند.

وی به مهم‌ترین درسی که از شهید آموختند اشاره کرد و گفت: زندگی با شهیدحمید تقوی‌فر همواره آمیخته با درس‌های مهم بوده است؛ پایبندی بر عهد و پیمان یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های اخلاقی وی بود چرا که شهید تقوی‌فر زمانی که به خواستگاری من آمد، با کمال صداقت وضعیت مالی‌شان را برای من و خانواده تشریح کرد و گفت که از وضعیت مالی مناسبی برخوردار نیستند ولی در صورت موافقت من برای ازدواج، وی همه تلاش خود را برای عمل کردن به عهد و پیمانشان به کار خواهد گرفت که به آن هم عمل کرد.

همسر شهید تقوی‌فر اظهار کرد: شهید تقوی‌فر مرد عمل بودند، وی با عمل عقایدش را نشان می‌داد؛ حجاب و نماز اول وقت دو موضوع بسیار مهم در منظر وی محسوب می‌شد زیرا حجاب را ارثیه حضرت زهرا (س) می‌دانست و سفارش در عمل به آن داشت، ادای نماز اول وقت از اهمیت زیادی برایش برخوردار بود به طوری که فرزندان شهید همواره به این دو سفارش پدر اهتمام ویژه‌ای دارند.

مرادی در ادامه به مهم‌ترین دغدغه شهید تقوی‌فر اشاره کرد و افزود: به روز بودن در امر بکارگیری از تکنولوژی و فناوری‌های نوین یکی از مهمترین دغدغه‌های شهید تقوی‌فر محسوب می‌شد و خود نیز در این عرصه مشغول فعالیت بودند و به آن اهمیت زیادی می‌دادند و بر این باور بودند که می‌توان از تکنولوژی به نحو احسن در جهت تبلیغ درست دین به جوانان بهره برد.

وی افزود: شهید تقوی‌فر همواره تاکید داشت که کشورمان ایران از فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی برخوردار است که ما را قادر به آموزش فرهنگ عاشورایی به جوانان می‌کند و به وسیله  آن می‌توانیم مقابل هجمه‌های فرهنگی غرب بایستیم؛ لازمه این امر روشنگری است که موجب می‌شود جوانان مجددا به فطرت پاک خویش بازگردند و به دشمنان انقلاب اجازه ی تعرض ندهند.

همسر سردار شهید حمید تقوی‌فر تصریح کرد: در سال ۱۳۹۰۰ شهید تقوی‌فر بحث بازنشتگی را مطرح کرد که موجب تعجب من شد چرا که از علاقه او به خدمت در سپاه پاسداران آگاه بودم. اوایل این موضوع را بروز نمی داد ولی بعدها موضوع عزیمتش به عراق را مطرح کرد و اینکه مسؤولان امر اجازه حضور وی را در عراق نمی‌دادند. در این موضوع معتقد بود و می‌گفت: حیف است پشت میز بمانم، عراق امروز به من نیاز دارد و ما باید به مقابله با داعش برخیزیم که به موجب آن سه سال با تلاش مستمر بالاخره با بازنشستگی‌شان موافقت شد، درسال۹۱ شهید تقوی‌فر در عراق حضور جدی داشت به طوری که محوریت فرماندهی سامرا به وی محول شد و به «سردار سامرا» ملقب شد.

مرادی به هدف حضور سردار شهید تقوی‌فر در عراق اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی حشدالشعبی بسیج مردمی یکی از اهداف مهم شهید تقوی‌فر در عراق محسوب می‌شد که با شناخت از موقعیت سیاسی و اقتصادی منطقه و مذاکره با شیوخ اعراب موفق به تشکیل آن در عراق شد، دومین اقدام شهید تقوی‌فر در عراق تشکیل مجموعه‌ای امنیتی متشکل از شیعه و سنی بود که با توسل بر این تشکیلات تمام امنیت منطقه را تامین می‌کردند؛ شهید تقوی‌فر توانستند داعش را به بخش جنوب غرب بغداد بکشانند و با درگیری با آنها امنیت زائران اربعین را تامین کنند.

همسر سردار شهید تقوی‌فر درباره کمک ایران به مردم عراق و سوریه در مقابله با داعش اظهار کرد: وقتی شهید تقوی‌فر برای آخرین بار به خانه آمدند متوجه سوراخ شدن چفیه‌شان  شدم و دلیل آن را پرسیدم، گفتند: داعش به جای سرم به چفیه‌ام شلیک کرد که من با ناراحتی گفتم: شما چرا باید به آنجا بروید، چرا عراقی‌ها خودشان از کشورشان دفاع نمی‌کنند؟ که شهید تقوی‌فر در حالی که ناراحت بودند گفتند: مگر جنگ ایران و عراق است که هر کسی برای خودش بجنگد امروز جنگ اسلام و کفر است و در دین اسلام نیز سفارش شده که اگر صدای مسلمانی را بشنوید و به دادش نرسید مسلمان نیستید.

وی در ادامه گفت: شهید تقوی‌فر علاقه‌ خاصی به موضوع راهیان نور داشت به طوری که هر سال به همراه خانواده از مناطق عملیاتی بازدید می‌کردند و در این رابطه می‌گفتند کاش در امر برنامه‌ریزی فرهنگی راهیان نور وقت بیشتری از سوی مسؤولان صرف شود؛ خلق جذابیت عاملی مهم برای جذب جوانان در این حوزه محسوب می‌شود که باید به آن جدی نگریسته شود.

مرادی تصریح کرد: حضور جدی شهید تقوی‌فر در عرصه‌هایی از جمله انتخابات، راهپیمایی ۲۲۲ بهمن، همواره مورد تاکید وی بود و همواره خانواده را نیز تشویق به حضور در این عرصه‌ها می‌کرد و خود همواره با وضو و با نیت قربه‌الی‌الله در این محافل حضور می یافت.

وی با اشاره به شعار «من انقلابی‌ام» امسال راهیان نور افزود: من انقلابی‌ام یعنی انقلابی هستم و انقلابی بمانم و به عهدم در این مسیر پایبند باشم کسی که شور و هیجان انقلاب را داشته باشد و دچار روزمرگی نشود و مثل شهدا پشتکار داشته باشد و در عرصه‌هایی همچون دفاع مقدس و جنگ امروز با داعش حضور فعال داشته باشد انقلابی است و این شخص انقلابی هم می‌ماند.

مرادی یادآورشد: عمل به وصیت نامه‌ی شهدا مهمترین پیام من به مردم ایران است، که امام(ره) در این رابطه فرمودند: این همه عبادت کردید خدا قبول کند یک بار هم وصیت نامه‌ شهدا را بخوانید و تفکر کنید که این سند راهبردیِ مهم برای مردم ایران محسوب می‌شود و از حضرت زینب(س) می‌خواهم به من و فرزندانم صبر عنایت کند تا تحمل فقدان شهید تقوی‌فر برایمان راحت باشد و ادامه دهنده راهشان باشیم.

همسر شهید تقوی‌فر خاطرنشان کرد: عمل به اعتقادات دینی مهمترین دغدغه شهید تقوی‌فر بود که لازم است این موضوع برای مدیران و مسؤولان کشور نیز مهم و عمل کردن به آن حیاتی باشد تا شاهد زیاده خواهی که به دنبال آن دریافت حقوق‌های نجومی است، نباشیم.

منبع:خبرگزاری فارس/مرکز خوزستان

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد