مدیریت جهادی می‌تواند مبنای اقتدار ما باشد

رییس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: مدیریت جهادی می‌تواند مبنای اقتدار ما باشد.

کد خبر : 5596
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1395 - 10:56

سردار+احمد+وحیدی

به گزارش تفکر جوان، سردار احمد وحیدی در همایش مدیریت جهادی و امنیت ملی که صبح امروز در دانشگاه عالی دفاع در حال fرگزاری است گفت: دهه فجر یک الگو بسیار خوب از مدیریت جهادی است و ما قرار است در این همایش به بررسی آن بپردازیم. آنچه در این دهه شاهد بودیم تفکر مدیریت و روحیه جهادی بوده است.

رییس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه یکی از ضروریات عصر ما بازخوانی مدیریت جهادی دوران انقلاب است، اظهار داشت: سعی داریم تجربیات جمهوری اسلامی در این حوزه دسته بندی کرده و در قالب نظری ارائه دهیم.

وحیدی افزود: امروز مدیریت‌های مختلفی مانند مدیریت کیفیت، مدیریت عملکرد، مدیریت استبدادی و مدیریت دموکراتیک را شاهدیم و اخیرا مدیریت معنویت گرا هم توسط غربی ها مطرح شده است. ما می‌خواهیم مدیریت جهادی که برگرفته از اندیشه دینی ماست و تجربه آن را در طول دفاع مقدس و کنترل بحران‌های امنیتی شاهد بوده ایم.

وزیر سابق دفاع تاکید کرد: مدیریت جهادی می‌تواند مبنای اقتدار ما باشد.

انتهای پیام/ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.