امروز

جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴

  ساعت

۱۵:۱۲ بعد از ظهر

سایز متن   /

به گزارش خبرنگار ما و به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس این طرح با اولویت‌ مدارس مناطق کم‌ برخوردار و نیازمند در شهرها و بخش های بهبهان، آغاجاری، زیدون، تشا‌ن، منصوریه، بخش مرکزی و جولکی و بر اساس اعلام و هماهنگی آموزش و پرورش هر منطقه به اجرا در آمد.

تجهیز خوابگاه‌ها و محیط های آموزشی سه مدرسه که میزبان دانش‌آموزان مستعد پذیرفته شده در آزمون‌های ورودی مدارس نمونه دولتی هستند یکی از ویژگی‌های این طرح است.

با ایجاد شرایط مناسب و آرامش خاطر در این مدارس و خوابگاه‌ها، دانش‌آموزان می‌توانند با فراغ بال به تحصیل بپردازند و استعدادهای خود را شکوفا کنند.

فعال‌سازی مجدد مدرسه دکتر حسین فاطمی در شهر منصوریه است یکی دیگر از پروژهای به اجرا درآمده در این طرح است. این مدرسه‌ به دلیل کمبود امکانات سال‌ها غیر فعال بود که پس از بهسازی و تامین تجهیزات، با برنامه ریزی و هماهنگی بعمل آمده توسط اداره آموزش و پرورش بهبهان با حضور بیش از ۲۳۰ دانش‌آموز درهای خود را دوباره به روی دانش آموزان خواهد گشود.

تعمیرات ساختمانی، رنگ آمیزی، ،هوشمندی سازی کلاسها، خرید کامپیوتر، لپ تاپ، میزهای مطالعه و تلویزیون با صفحه نمایش بزرگ گوشه ای از اقدامات انجام شده در امر بهسازی، تجهیز و شاداب سازی این مدارس بوده است.

شایان ذکر است اختصاص بخش قابل توجهی از بودجه مسئولیت اجتماعی شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس به حوزه آموزش و پرورش ، زمینه‌ساز این تحول گردیده و امید ان میرود همت دانش اموزان و تلاش های مشفقانه معلمان صدیق آموزش و پرورش آینده‌ای روشن را برای جوانان این خطه از کشور پهناورمان را به ارمغان اورد.

خبرنگار بهبهان / محمدخلیجی

 

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد