امروز

جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴

  ساعت

۱۵:۱۱ بعد از ظهر

سایز متن   /

مدیر آبفا منطقه دشت آزادگان از جمع‌آوری خط انتقال آب فرسوده و جایگزینی آن با خط لوله جدید آهنی گالوانیزه به طول ۱۰۰مترخبر داد.

به گزارش تفکرجوان به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، مسلم فروتن اظهار داشت: پروژه مهم نوسازی خطوط انتقال آب در این منطقه آغاز شده است.

وی با اشاره به فرسودگی خط لوله قدیمی، اظهار داشت: «به منظور ارتقای کیفیت آب شرب و جلوگیری از تلفات چشمگیر آب، خط انتقال قدیمی واقع در مسیر روستاهای هوفل ها جمع‌آوری و با یک خط لوله نوین از جنس آهن گالوانیزه با قطر ۲۰۰ میلی‌متر به طول ۱۰۰ متر جایگزین شد.

فروتن محل اجرای این پروژه را محدوده روپل سبهانیه عنوان کرد و افزود: تأمین آب پایدار و سالم حق مسلم مردم است و شرکت آب و فاضلاب تمامی تلاش خود را برای نوسازی و به‌روزرسانی تأسیسات زیربنایی به کار بسته است.

بر اساس این گزارش، این پروژه هم‌اکنون به بهره‌برداری رسیده و ساکنان روستاهای هوفل ها از آب باکیفیت و با فشار مطلوب بهره‌مند شده‌اند.

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد