امروز

دوشنبه, ۲ تیر , ۱۴۰۴

  ساعت

۱۸:۳۹ بعد از ظهر

سایز متن   /

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون طی پیامی شهادت هدایت‌الله دیده‌بان، مسئول و محیط بان منطقه حفاظت‌شده خاییز را به مدیر کل و کارکنان محیط زیست خوزستان تسلیت گفت.

به گزارش تفکرجوان به نقل از روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون متن پیام مهندس قباد ناصری به شرح زیر است.

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر محمد جواد اشرفی

مدیر کل محترم اداره حفاظت محیط زیست استان خوزستان

محیط‌بانان، محافظان بی‌ادعای طبیعت، با جانفشانی و از خودگذشتگی، همواره و در همه حال موهبت‌های طبیعی و حیات وحش کشورمان را صیانت می کنند. آنان با وجود مشقت ها، رسالت خود را با تعهدی بی مانند به انجام رسانده و در این راه بعضا” به مقام شهادت نیز نائل می آیند.

اینجانب ضمن گرامیداشت پیشاپیش هفته محیط زیست، شهادت مظلومانه هدایت‌الله دیده‌بان، مسئول و محیط بان منطقه حفاظت‌شده خاییز را به جنابعالی و جامعه محترم حفاظت از محیط زیست و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می نمایم. خدمات خالصانه و صادقانه آن شهید، میراثی ماندگار برای همگان است. برای ایشان علو درجات و رحمت واسعه و برای بازماندگان معزز صبر و بردباری مسئلت دارم.

قباد ناصری

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد