امروز

شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴

  ساعت

۰۶:۵۰ قبل از ظهر

سایز متن   /

مدیر عملیات شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون سه شنبه ۱۹ فروردین از پایان موفقیت آمیز تعمیرات اساسی ایستگاه تزریق گاز کوپال خبر داد و اعلام کرد که با انجام این مهم تزریق روزانه ۷۵ میلیون فوت مکعب گاز خشک به میدان کوپال تثبیت می شود.

به گزارش تفکر جوان به نقل از روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون مهندس باقر قاسمی با بیان اینکه ایستگاه تزریق گاز کوپال نقش بسزایی را در فشار افزایی و ازدیاد برداشت از این میدان ایفا می کند، گفت: با همکاری مدیریت تعمیرات و تجهیزات و ماشین آلات فرآیندی مناطق نفتخیز جنوب و ظرف ۲۵ روز، تعمیرات اساسی ایستگاه مذکور انجام و به مدار تولید بازگشت.

وی تعمیرات اساسی مبدل‌‍‌های حرارتی هوائی، مخازن افقی و عمودی، الکتروفن‌های مبدل‌های هوائی، شیرآلات فرآیندی و ایمنی و ضخامت‌سنجی خطوط لوله و تجهیزات را از اهم اقدامات به انجام رسیده معرفی کرد و یادآور شد که افزایش راندمان تجهیزات و پایداری تزریق گاز از مهمترین اهداف در برنامه ریزی و اجرای تعمیرات اساسی بوده اند.

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد