امروز

چهارشنبه, ۲۲ اسفند , ۱۴۰۳

  ساعت

۱۶:۲۸ بعد از ظهر

سایز متن   /

سرویس خبری بهبهان/محمدخلیجی 

محمدطلا مظلومی نماینده مردم شهرستان بهبهان وآغاجاری در مجلس شورای اسلامی در جریان سفره دو روزه رئیس و اعضای کمیسیون انرژی مجلس به استان خوزستان با تشریح مطالبات مردم بهبهان، آغاجاری،زیدون و منصوریه خواستار حل مشکلات و نقش آفرینی بنگاههای بزرگ اقتصادی و شرکتهای صنعتی در این راستا شد‌.

 مظلومی با اشاره به سهم۳۳ درصدی از تولید ، استحصال، استخراج و اکتشاف نفت حوزه گچساران از منطقه زیدون یادآور شد که متاسفانه جوانان این منطقه برغم دانش و شایستگی ها ، سهم ناچیزی در استخدام ها دارند.

 

مظلومی با اشاره به میدان نفتی منصور آباد در حوزه استحفاظی شهر منصوریه خواستار توجه بیش از پیش به انجام مسئولیت های اجتماعی در مورد مردم صبور منصوریه شد.

بهره مندی مردم محروم آغاجاری از فواید حضور میدان‌های نفتی در منطقه خود از دیگر خواسته‌های موکد نماینده مردم بهبهان و آغاجاری بود ،مظلومی در این سفر توجه ویژه به ترمیم و بهینه سازی جاده مهم چم سیاه را مورد تاکید قرار داد‌.

دکتر علی محمد پورضا مدیر عامل شرکت گاز پالایش بیدبلند نیز در جریان این سفر با توصیف شرکت پالایش گاز بیدبلند به عنوان اولین پالایشگاه گازی خاورمیانه با قدمت ۵۳ ساله خاطر نشان کرد: پیش از این پالایشگاه بیدبلند پس از دریافت گاز از حوزه پارس جنوبی آنرا به گاز شیرین تبدیل که به مصرف داخلی و صدور به عراق می رسید که در پی کاهش خوراک پالایشگاه ها و سایر متغیرها روند قبلی با چالش مواجه شده است.

دکتر پور رضا اظهار امیدواری کرد که با اتخاذ تدابیر لازم از سوی دست اندرکاران کشور در جهت افزایش خوراک پالایشگاهها ، شرکت بیدبلند نقش موثر خود را به نحو مطلوب در سبد انرژی کشور ایفا نماید

همچنین مهندس عباس صدریان فر مدیر عامل سازمان اب و برق خوزستان در جریان بازدید رئیس و اعضای کمیسیون انرژی به تشریح مسائل و مشکلات در این حوزه پرداخت و خواستار ایجاد بسترهای مناسب برای تامین آب صدها هکتار زمین تحت پوشش گردید.

مظلومی نماینده مردم بهبهان و آغاجاری همچنین خواستار رفع مشکل در اجرای فاز دو سیکل ترکیبی بهبهان با ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی و تجدید نظر در نحوه محاسبه تعیین سرمایه این واحد صنعتی شد.

 نماینده بهبهان و آغاجاری همچنین خواستار تحقق وعده ها برای افزایش میزان خروجی آب سد خیرآباد شد و تاکید کرد منطقه وسیعی در این ناحیه می‌تواند زیر کشت برود تا زمینه ساز ایجاد شغل برای جوانان باشد.

 

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد