بهره برداری از پروژه جمع آوری گازهای مشعل نفت و گاز مارون
آئین بهره برداری از ۱۷ پروژه نفت، گاز و پتروشیمی صنعت نفت به ارزش ۱۸۰ همت، دوشنبه ۴ تیر به صورت ویدیو کنفرانس با حضور سرپرست ریاست جمهوری، وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برگزار و طی آن از پروژه جمع آوری گازهای همراه مجتمع صنعتی شماره ۵ شرکت بهره برداری نفت
آئین بهره برداری از ۱۷ پروژه نفت، گاز و پتروشیمی صنعت نفت به ارزش ۱۸۰ همت، دوشنبه ۴ تیر به صورت ویدیو کنفرانس با حضور سرپرست ریاست جمهوری، وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برگزار و طی آن از پروژه جمع آوری گازهای همراه مجتمع صنعتی شماره ۵ شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون بهره برداری شد.
به گزارش تفکر جوان به نقل از روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون در این پروژه با نصب۷ دستگاه کمپرسور ساخت داخل(۶ دستگاه فعال و ۱ دستگاه ذخیره)، روزانه ۱۲ میلیون فوت مکعب گاز شیرین مجتمع صنعتی شماره ۵ مارون فشارافزایی و جهت استحصال میعانات گازی یا ارسال به شبکه سراسری گاز کشور، فشار افزایی می شود.
این پروژه به عنوان یک گام مثبت در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی، موجبات صیانت از زیست بوم پیرامونی و رفاه بیشتر همجواران را فراهم می آورد و از سوی دیگر، با در نظر گرفتن ارزشی معادل ۴ هزار دلار برای هر میلیون فوت مکعب گاز شیرین، پروژه مذکور سالانه حدود ۱۸ میلیون دلار سود و صرفه اقتصادی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون طی پیامی، جمع آوری کامل گازهای شیرین مارون ۵ و عدم مشعل آن را اتفافی فرخنده برشمرد و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید خدمت، آیت الله دکتر رئیسی، از کلیه دست اندرکاران این پروژه اعم از کارکنان شرکت و بخش خصوصی مجری تقدیر کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰