واکنش فرزند زنده یاد ابدال عبدالحسین مهمدی کرتلایی در پی بداخلاقی اخیر تیم رسانه ای یکی از کاندیدای مجلس حوزه انتخابیه مسجدسلیمان
ز فرزند پیمان شکستن مخواه مکن آنچه اندر خورد با کلاه نهانی چرا گفت باید سُخُن؟ سیاوش ز پیمان نگردد ز بُن مطلب و تصویر منتشر شده در رابطه با اعلام حمایت برادر مرحوم آعبدالحسین مهمدی کرتلایی از یکی از کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مسجدسلیمان مصداق بارز شانتاژ خبری و بداخلاقی
بنده در جایگاه فرزند جاویدنام ابدال عبدالحسین مهمدی کرتلایی بر اساس اصول و آدابی که از ایشان آموخته ام تمامی برادران و خواهران بختیاری و دیگر اقوام را شایستهی احترام و زیبنده ی فرصت خدمتگزاری می دانم و صد البته همچون ایشان آرزو دارم فرزندی از طایفهی موری با همت این طایفه ی معزز و با همیاری و همراهی دیگر طوایف محترم و پر افتخار موجب سربلندی و سرافرازی بختیاری شوند.
جناب ملکحسین مهمدی عموی بنده یا برادر یا هر وابسته ای از خویشاوندان من همچون دیگر افراد جامعه در جایگاه فردی و حقیقی حق انتخاب دارند و حمایت ایشان فقط محدود به شخص خودشان هست و بس. همانطور که بنده انتخابم روشن نگاه داشتن چراغ پرفروغ اعتبار و آبرو و ارزش های پدری است که با تمام وجود و با افتخار مسیر خدمتگزاری به خلق را در راه خدا در پیش گرفته بودند، اما عدم ذکر نام جناب ملک حسین مهمدی و استفاده ابزاری و انتخاباتی از نام زنده یاد آعبدالحسین حرکتی ناشایست و مغایر با آداب ایلی، اجتماعی و اخلاق انتخاباتی است که بخشودنی نیست و انتشار دهندگان ملزم به اصلاح تصویر و مطلب ارسالی هستند.
در آخر به قول زنده یاد ابدال؛ خانواده موری بدلیل موقعیت جغرافیایی که در آن قرار دارد همیشه میزبان تمامی طوایف بختیاری بوده ،امیدوارم در این دوره انتخابات نیز افتخار میزبانی بواسطه حضور “حاج علی عسگر ظاهری” نصیب ما شود تا خدمتگزار تمامی شهروندان عزیز، گرانقدر و ارزشمند حوزه انتخابیه مسجدسلیمان بزرگ باشیم.
شایان مهمدی کرتلایی
فرزند زنده یاد ابدال عبدالحسین مهمدی کرتلایی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰