محسن حافظی مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز، دلیل بکارگیری سوخت اضطراری در یکی از واحدهای تولیدی نیروگاه رامین را مصوبه شورای عالی امنیت ملی و لزوم تامین گاز مورد نیاز مردم مناطق سردسیر کشور بدلیل برودت هوا و افت فشار گاز عنوان نمود.
به گزارش تفکرجوان به نقل از روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز، محسن حافظی با اشاره به لزوم صیانت از محیط زیست اظهار داشت: تعدادی از واحدهای تولید برق این نیروگاه قابلیت استفاده از سوخت گاز و مازوت را دارند و در شرایط خاص و اضطراری که دچار محدودیت و یا تامین گاز میشویم ناگزیریم برای جلوگیری از قطع برق هموطنان و جلوگیری از بروز خاموشیها از مازوت بعنوان سوخت اضطراری به صورت محدود استفاده کنیم.
مدیرعامل نیروگاه رامین گفت: این اقدام براساس دستورات صادر شده از سوی شورای عالی امنیت ملی به کلیه نیروگاههای کشور و اطلاع کلیه مراجع ذی صلاح همچون استانداری، فرمانداری ، سازمان محیط زیست و هماهنگی های مربوطه صورت گرفت و اقدام به جایگزینی سوخت اضطراری بجای گاز در واحد شماره ۶ خود نمودیم.
وی با اشاره به اینکه تنها یک واحد از واحدهای نیروگاه رامین از سوخت جایگزین استفاده می کند گفت: نیروگاه رامین دارای ۶ واحد تولید برق است که هم اکنون یک واحد آن بدلیل تعمیرات اساسی از مدار خارج است و ۴ واحد آن نیز در حال استفاده از سوخت گاز هستند.
مدیرعامل نیروگاه رامین با اذعان به خروج دود ناشی از سوخت مازوت از یکی از دودکشهای نیروگاه به میزان محدود و کنترل شده اظهار داشت: بخار آب برجهای خنک کن نیروگاه در فصل زمستان جلوه خاصی به محیط پیرامون نیروگاه می دهند و بسیاری از مردم، مسئولان و رسانه ها این بخارات را که اتفاقا برای محیط زیست نیز مفید می باشد را با دود اشتباه می گیرند.
حافظی گفت: استفاده از سوخت جایگزین تبعات مخرب زیادی بر تجهیزات نیروگاهی بویژه بویلرها و بسکتهای ایرهیتر وارد میکند و استهلاک تجهیزات را بشدت بالا می برد بطوری که سال گذشته نیز بدلیل استفاده محدود از این سوخت در واحد شماره ۶ متحمل هزینه تقریبی به میزان ۴۰۰ میلیارد ریال شدیم و هم اکنون نیز این آثار پابرجا می باشد.
حافظی سوخت گاز را سوخت اصلی این نیروگاه عنوان کرد و بیان داشت: تولید پایدار انرژی حیاتی برق و خدمت رسانی مستمر به مردم رسالت اصلی ما است و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نمیکنیم.
وی صیانت از محیط زیست را از اولویتهای این نیروگاه در فرآیند تولید برق دانست و بکارگیری ایننیروگاه از سوخت گاز را باعث افزایش طول عمر تجهیزات و سهولت در بهره برداری، کاهش محدودیتهای واحدها و کاهش هزینههای سرویس و نگهداری و نهایتا افزایش طول عمر نیروگاه رامین عنوان کرد.
لازم بذکر است نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا میکند.