دنیا بداند که روح شهادت و گذشت در نهاد جوانان این کشور ریشه زده است

به گزارش تفکر جوان و به نقل از دفاع‌پرس از اهواز، سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان امروز در پیامی درگذشت شهادت گونه «علی لندی» نوجوان فداکار بختیاری را به مردم خوزستان و خانواده وی تسلیت گفت. در این پیام آمده است: حادثه تاسف بار و دلخراش آتش

کد خبر : 20849
تاریخ انتشار : شنبه 3 مهر 1400 - 9:57

به گزارش تفکر جوان و به نقل از دفاع‌پرس از اهواز، سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان امروز در پیامی درگذشت شهادت گونه «علی لندی» نوجوان فداکار بختیاری را به مردم خوزستان و خانواده وی تسلیت گفت.

در این پیام آمده است: حادثه تاسف بار و دلخراش آتش سوزی و شهادت نوجوان شجاع و غیور ایذه‌ای «علی لندی» موجب تاسف و اندوه عمیق اینجانب شد. وصف ایثار و از خودگذشتگی این نوجوان دلیر که برای حفظ جان دو مادر، رهسپار شعله های آتش شد و جان شیرین خود را در راه نجات هموطنانش فدا کرد، در کلام و در نوشتار نمی گنجد.

حرکت شهادت گونه این نوجوان در هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی بار دیگر به همگان نشان داد که روح ایثار و فداکاری توام با احساس مسوولیت در نهاد و ضمیر جوانان این مرز و بوم ریشه‌ای عمیق و کهن دارد.

اینجانب به احترام فداکاری و رشادت این پسر کوچک و قهرمان بزرگ سر تعظیم فرود می آورم و به دنیا می گویم که روح شهادت و گذشت در نهاد مردمان این کشور و نسل های جوانش با رشادت عجین شده است. امیدوارم تاریخ و کتاب های درسی این حرکت جوانمردانه و این ایثار نوجوان خوزستانی را با ایثار «بهنام محمدی» در جنگ، تلفیق دهند و درس گذشت و فداکاری را به فرزندان این مملکت تداعی کرده و آموزش دهند.

«علی لندی» نوجوان فداکار ایذه‌ای که چندی پیش در پی یک آتش سوزی جان دو مادر را نجات داده بود، ساعت ۱۲ شب گذشته و پس از چند روز درمان در بیمارستانی در اصفهان درگذشت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.