مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان و هیئت همراه از پروژه ی در حال اجرا کاهش تلفات تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار و پروژه های توسعه و اصلاح و بهینه سازی آبادان، خرمشهر و اروند کنار بازدید کرد.
به گزارش تفکرجوان و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان دکتر علی خدری مدیرعامل شرکت در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به این که تلفات در شبکه های توزیع، درصد بالایی از کل تلفات شبکه الکتریکی است لذا می طلبد که شرکت های توزیع در قالب طرح های مصوب در راستای کاهش تلفات قدم برداشته و میزان آن را سال به سال کاهش دهند.
خدری با بیان اینکه پیگیری های مکرر در راستای رفع موانع اجرای طرح کاهش تلفات (تعویض سیم به کابل خودنگه دار) انجام شده، گفت: این پیگیری ها به مرحله اجرای پروژه رسیده است که پس از تخصیص اعتبار لازم به شهرستان ها و شروع فصل کم باری، و آغاز اجرای طرح ها در شهرستان ها؛ بازدیدی از روند اجرای طرح صورت گرفت.
وی اضافه کرد: در راستای پیشبرد هر چه بهتر پروژه طرح تعویض سیم به کابل شهرستان آبادان، خرمشهر و اروند کنار و رفع معضلات و مشکلات تاکید شد.
رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در خصوص مزیت اجرای این طرح گفت: افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، پیشگیری از سرقت سیم شبکه برق، پیشگیری سرقت انرژی الکتریکی و توجه به مسائل زیست محیطی و مبلمان شهری از عوامل مهم اجرای این نوع طرح ها است که در نهایت منجر به رضایت بیشتر مشترکین و بهبود پارامترهای الکتریکی می شود.
بر اساس این گزارش، اجرای پروژه ها در آبادان در مناطق کوی قدس، ساحلی و منازل پتروشیمی تکمیل شده و در مناطق کوی رسالت و طیب در دست اقدام است. در خرمشهر نیز مناطق: کوی طالقانی، کوی جم، خیابان آرش، خیابان مولوی تکمیل شده و برخی مناطق نیز در دست اقدام است. ۲۵ هزار و ۵۰۰ متر حجم این شبکه سیمی در مناطق مختلف آبادان، خرمشهر و اروند کنار است. همچنین بازدید از مناطق احمدآباد، کارون، سده و جمشید آباد جهت جانمایی اجرای پروژه نیز انجام شد.
true
24 شهریور 1400
it is true
falseit is false
true
افشین سلیمانی کرتلائی1826 مطلب
it is true
true
کد خبر 20562
it is true
falseit is false
true
ایمیل
it is true
true
it is true