نخستین مجوز پرورش متراکم غیرصنعتی آبزیان در گتوند صادرشد

رییس اداره شیلات شهرستان گتوند گفت:برای نخستین بار مجوز پرورش متراکم غیر صنعتی آبزیان در شهرستان گتوند صادر شد. داود فتاحی در گفت و گو با خبرنگار تفکر جوان افزود: پرونده ۲ مجوز دیگر نیز پرورش متراکم غیر صنعتی آبزیان تکمیل و در روزهای آینده صادر می شود. وی ادامه داد:دستور العمل  پرورش غیرصنعتی(آبزی پروری

کد خبر : 18602
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 اردیبهشت 1400 - 12:42

رییس اداره شیلات شهرستان گتوند گفت:برای نخستین بار مجوز پرورش متراکم غیر صنعتی آبزیان در شهرستان گتوند صادر شد.

داود فتاحی در گفت و گو با خبرنگار تفکر جوان افزود: پرونده ۲ مجوز دیگر نیز پرورش متراکم غیر صنعتی آبزیان تکمیل و در روزهای آینده صادر می شود.

وی ادامه داد:دستور العمل  پرورش غیرصنعتی(آبزی پروری خرد) به منظور استفاده بهینه و ۲ منظوره از آب کشاورزی صادر شده است.

رییس اداره شیلات شهرستان‌گتوند گفت:سند مالکیت یا اجاره نامه به مدت پنج سال، مجوز برداشت آب از چاه، چشمه، قنات یا رودخانه، مدارک هویتی شخص شامل شناسنامه، کارت ملی و کارت پایان خدمت از جمله مدارک نیاز متقاضیان برای صدور مجوز پرورش متراکم غیرصنعتی آبزیان در شهرستان‌گتوند می‌باشند.

فتاحی به رهاسازی ماهی با هدف حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان در این شهرستان‌ اشاره کرد و افزود: سال گذشته رهاسازی ماهی در چند مرحله در رودخانه کارون، دریاچه سد تنظیمی گتوند و سد گتوند علیا انجام شد.

وی در پایان یادآور شد: اواخر اسفندماه سال گذشته برداشت ماهی کپور برای نخستین بار از استخرهای ذخیره آب کشاورزی گتوند آغاز شد.

به گزارش تفکر جوان ، شهرستان گتوند با برخورداری از رودخانه کارون، استخرها، کانال‌های آبیاری کشاورزی، دریاچه سدهای تنظیمی گتوند و سد گتوندعلیا از ظرفیت بالایی در زمینه آبزی پروری برخوردار است و ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های شیلات استان خوزستان را دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.