پیش بینی بارش باران در برخی مناطق شمالی و شرقی خوزستان
مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات شمال و شرق خوزستان از اواخر امروز تا اواسط یکشنبه هفته آینده پیش بینی می شود . به گزارش تفکر جوان به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان محمد سبزه زاری بیان کرد : در بررسی نقشه های پیش یابی به دلیل عبور امواج ناپایدار
مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات شمال و شرق خوزستان از اواخر امروز تا اواسط یکشنبه هفته آینده پیش بینی می شود .
به گزارش تفکر جوان به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان محمد سبزه زاری بیان کرد : در بررسی نقشه های پیش یابی به دلیل عبور امواج ناپایدار ضعیف از استان از اواسط امروز تا اواسط هفته آینده بتدریج ابرناکی، دربرخی ساعات وزش باد نسبتا شدید تا شدید به ویژه در مناطق غربی ، جنوبی ، جنوب غربی و مرکزی پیش بینی می شود.
وی افزود: همچنین تا روز یکشنبه به ویژه در بعدازظهرها در ساعاتی به علت وزش باد شدید وجود گردوغبار در آسمان استان مورد انتظار است و شمال خلیج فارس هم از فردا تا یکشنبه مواج می باشد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان در ادامه افزود: در شبانه روز گذشته شوش با ۳۷ درجه سانتیگراد بالای صفر و ایذه با ۱۰.۱درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب بیشترین و کمترین دما را داشتند.
همچنین دمای کلانشهر اهواز نیز در این مدت بین ۱۷.۲ تا ۳۶.۲ درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان بوده است.
پیش از این نیز هواشناسی خوزستان نسبت به ورود سامانه بارشی به استان هشدار سطح زرد صادر کرده بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰