دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تأکید بر موضوع اصلاح الگوی تغذیه ای و ضرورت فرهنگ سازی برای عموم کارکنان و مشتریان درون و برون سازمانی، از صدور بخشنامه اصلاح الگوی تغذیه ای کارکنان خبر داد و گفت: در این بخشنامه خرید، توزیع و مصرف هرگونه مواد خوراکی و آشامیدنی آسیب رسان ممنوع شده است و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه باید بر این امر نظارت کافی اعمال و از پرداخت اسناد هزینه ای که چنین اقلامی را در بر می گیرد، اجتناب نماید.
وی با بیان اینکه معاونت های توسعه مدیریت و منابع و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موظفند فهرست کلی مورد توافق از اقلام خوراکی و آشامیدنی را تهیه و به واحدهای ستادی و عملیاتی تابعه دانشگاه ابلاغ نمایند، گفت: در حال حاضر، این بخشنامه شامل خوراک پیش بینی شده در وعده های اصلی غذایی نمی شود و مواد آشامیدنی همراه با وعده های اصلی مشمول این بخشنامه هستند و تامین و توزیع فست فودهای بالقوه مضر اکیداً ممنوع است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: ضروری است واحدهای تدارکات دانشگاه اقلام خوراکی و آشامیدنی مورد سفارش، دارای آرم سازمان غذا و دارو، مجوز بهداشتی درج شده روی برچسب (شماره پروانه ساخت یا شماره پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء محصول) باشد.
رئیس شورای عالی نظام پزشکی کشور با اشاره به اینکه در نشانگر های رنگی درج شده روی برچسب مواد غذایی مقدار سهم هر ماده غذایی و میزان انرژی حاصل از آن با رنگ سفید و ۵ شاخص موثر بر سلامت شامل: قند، چربی کل، نمک و اسید های چرب ترانس موجود در هر سهم با رنگ های سبز (میزان کم)، نارنجی (میزان متوسط) و قرمز (میزان زیاد) درج شده است، اظهار داشت: شایسته است به مجموعه کارکنان در قالب برنامه های آموزشی و شیوه های متنوع اطلاع رسانی، هدف ها و محتوای این بخشنامه ابلاغ و از ابزارهای مختلف تشویقی برای کاهش مصرف اقلام خوراکی و آشامیدنی بالقوه آسیب رسان و در پیش گرفتن الگوی بهینه در تغذیه استفاده شود.
وی با اعلام حمایت از نوآوری ها، ایده ها و پیشنهادهایی که در سطح جامعه و به ویژه جامعه دانشگاهی ارائه گردد، به نقش اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه را به عنوان مبلغین پیام های بهداشتی در سطح خانواده ها و جامعه تأکید کرد و افزود: شایسته است معاونت های تخصصی دیگر و حوزه های عمومی تابعه دانشگاه به خصوص دبیرخانه تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاهی، مشاورین رئیس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی و امور بانوان و خانواده و مدیریت های محترم مطالعات و برنامه ریزی استراتژیک و روابط عمومی در برقراری ارتباط با معاونت بهداشت به عنوان مرجع تصمیم سازی و الگوآفرینی برای دانشگاه در امر مراقبت از بیماری های غیرواگیر و جوانب دیگر بهداشتی، از ظرفیت های بخشنامه صادره در امور مربوط به خود با رعایت صرفه و صلاح دانشگاه بهره گیری نمایند.
ایدنی در پایان با بیان اینکه به واحدهای ستادی پیشنهاد می شود به هر نحو ممکن، دیگر موسسات تابعه منطقه چهار آمایشی را از این بخشنامه و ظرفیت های اقدامات مربوط به آن را آگاه کرده، خاطر نشان کرد: پیشنهادهای مطرح شده در این خصوص بررسی و در صورت صلاحدید اقدام می شود.