یک قطعه اساسی در سامانه بالابری دستگاه حفاری با همکاری دانشگاه آزاد بومی سازی شد

معاون مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران گفت: یک قطعه کاربردی اساسی در مجموعه تجهیزات بالابری دستگاه حفاری در هم افزایی میان متخصصان این شرکت با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بومی سازی و در چرخه عملیات قرار گرفت. به گزارش  تفکر جوان به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری

کد خبر : 16617
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 اسفند 1399 - 13:01

معاون مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران گفت: یک قطعه کاربردی اساسی در مجموعه تجهیزات بالابری دستگاه حفاری در هم افزایی میان متخصصان این شرکت با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بومی سازی و در چرخه عملیات قرار گرفت.

به گزارش  تفکر جوان به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران بهنود منصور نژاد افزود: ساخت   Stop Ring   که از قطعات Hook  & Traveling Block   دستگاه حفاری است  که در راستای همکاری و تعامل میان صنعت و دانشگاه به دانشگاه آزاد اهواز سفارش داده شد.

وی اظهار کرد: این قطعه به روش فورجینگ (forging) یا فلزکاری و بهینه سازی متریال اولیه  نسبت به نمونه خارجی آن  توسط تیم مهندسی این واحد دانشگاهی و با نظارت واحد کنترل کیفیت و مهندسی ساخت مدیریت پژوهش فناوری و مهندسی ساخت شرکت ساخته و پس از تست های میدانی و اخذ تاییدات لازم  در فهرست قطعات و تجهیزات ساخت داخل ثبت گردید.

منصور نژاد گفت: در زمان حاضر شرکت ملی حفاری ایران با بیشتر دانشگاه های کشور ، خاصه دانشگاه های صنعتی همکاری موثر و مستمر دارد و ساخت شماری از قطعات و تجهیزات کاربردی در دستگاه های حفاری و خدمات جانبی فنی و تخصصی در دست ساخت و یا به تولید انبوه رسیده است.

معاون مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران افزود:  همکاری میان این شرکت با مراکز علمی و پژوهشی،  شرکت های دانش بنیان و سازندگان و صنعتگران داخلی  تا کنون منجر به بومی سازی افزون بر ۲۲ هزار قلم با احتساب تکثیر و برحسب تنوع ساخت داخل  گردیده است.

وی اظهار کرد: با وجود محدودیت ها و شرایط تحریم تحمیل شده، این شرکت با اتکا به توانمندی های داخلی و بومی سازی هزاران قطعه پرمصرف و مورد استفاده در صنعت حفاری توانسته است به نحو مطلوب پاسخگوی نیازهای صنعت نفت کشور در بخش حفاری چاه های نفت و گاز باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.