رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز فرمانده عملیات مدیریت کرونادر خوزستان شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از سوی وزیر بهداشت به عنوان فرمانده عملیات مدیریت کرونا در خوزستان معرفی شد. به گزارش تفکر جوان ،  در حکم وزیر بهداشت آمده است: “نظر به اینکه شرایط ویژه استان از جهت مدیریت بیماری ۱۹-COVID نیازمند فرماندهی واحد عملیاتی به منظور مبارزه موثر با این بیماری می‌باشد،

کد خبر : 16362
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 بهمن 1399 - 12:57

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از سوی وزیر بهداشت به عنوان فرمانده عملیات مدیریت کرونا در خوزستان معرفی شد.

به گزارش تفکر جوان ،  در حکم وزیر بهداشت آمده است: “نظر به اینکه شرایط ویژه استان از جهت مدیریت بیماری ۱۹-COVID نیازمند فرماندهی واحد عملیاتی به منظور مبارزه موثر با این بیماری می‌باشد، لذا فرماندهی عملیات بهداشت و درمان در سطح استان خوزستان به دکتر فرهاد ابول نژادیان محول می‌شود.

امیدواریم با بکارگیری کلیه امکانات، تجهیزات و کادر بهداشت و درمان به ویژه روسای دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی استان در مدیریت به هنگام بیماری ۱۹-COVID  اقدامات لازم انجام گیرد.

همچنین ضروری است گزارش وضعیت استان در پایان هر روز و یا در شرایط اضطراری در هر لحظه، برای اینجانب ارسال گردد.”

گفتنی است در حال حاضر ۱۰ شهر استان در وضعیت قرمز قرار داشته و ورود و خروج به این نقاط ممنوع است همچنین تردد خودروها از ساعت ۲۱ شب تا چهار بامداد ممنوع می باشد.

خوزستان در روز گذشته ۶ فوتی کرونایی داشت و در حال حاضر ۹۰۰ بیمار در بیمارستان های خوزستان بستری هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.