بزرگترین سالن فرودگاهی جنوب غرب کشور افتتاح شد

به گزارش تفکر جوان /  با حضور معاون اول رئیس جمهور، بزرگترین سالن فرودگاهی جنوب غرب کشور در آبادان افتتاح شد. بزرگترین سالن فرودگاهی جنوب غرب ایران در فرودگاه بین‌المللی آبادان با اعتبار یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، با حضور اسحاق جهانگیری افتتاح شد. به گزارش تفکر جوان ، این پروژه شامل احداث ترمینال

کد خبر : 16109
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1399 - 10:34

به گزارش تفکر جوان /  با حضور معاون اول رئیس جمهور، بزرگترین سالن فرودگاهی جنوب غرب کشور در آبادان افتتاح شد.

بزرگترین سالن فرودگاهی جنوب غرب ایران در فرودگاه بین‌المللی آبادان با اعتبار یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، با حضور اسحاق جهانگیری افتتاح شد.

به گزارش تفکر جوان ، این پروژه شامل احداث ترمینال جدید به مساحت هفت هزار و ۲۰۰ مترمربع، ساختمان جنبی به مساحت یک هزار مترمربع و محوطه‌سازی به مساحت ۳۵ هزار مترمربع و به ارزش ۲ هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال با مشارکت ۵۰ درصدی منطقه آزاد اروند و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران است.

با افتتاح ترمینال جدید فرودگاه آبادان، ظرفیت پذیرش مسافر این فرودگاه ۸۰۰ هزار نفر در سال افزایش می‌یابد.

احداث ساختمان VIP و CIP ترمینال قدیم، اصلاح، بازسازی و محوطه‌سازی فرودگاه، خرید سیستم کمک ناوبری فرودگاه ILS، تعویض دستگاه ناوبری DVOR، ایجاد ۱۵ هکتار فضای سبز و احداث برج‌های روشنایی مسیر فرودگاه، احداث ترمینال جدید برای مجزا کردن پروازهای داخلی و خارجی، ترمیم و بازسازی دیوارهای اطراف فرودگاه، ترمیم باند دوم فرودگاه، بهسازی برج مراقبت و تعریض و زیباسازی بلوار مسیر فرودگاه از دیگر اقدامات صورت گرفته در این فرودگاه است. با اجرای این اقدامات، امکان برقراری همزمان چهار پرواز در فرودگاه آبادان ایجاد شده است.

جهانگیری برای سفری دو روزه، امروز شنبه ۱۱ بهمن‌ماه از طریق فرودگاه آبادان وارد خوزستان شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.