پیمانکار نفت مسجدسلیمان ۵۰۰۰ ماسک به کادر درمان اهدا کرد

به گزارش تفکر جوان / در یک کار پسندیده و انسان دوستانه ، یکی از پیمانکاران شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان تعداد ۵۰۰۰ عدد ماسک پزشکی را به کادر بهداشت و درمان این شهرستان اهداء کرد .آقای عارف چمبری مدیر شرکت خصوصی ماغر گستر زاگرس که پیمانکار تهیه و توزیع غذای مدیریت خدمات

کد خبر : 16036
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 - 17:13

به گزارش تفکر جوان / در یک کار پسندیده و انسان دوستانه ، یکی از پیمانکاران شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان تعداد ۵۰۰۰ عدد ماسک پزشکی را به کادر بهداشت و درمان این شهرستان اهداء کرد .آقای عارف چمبری مدیر شرکت خصوصی ماغر گستر زاگرس که پیمانکار تهیه و توزیع غذای مدیریت خدمات این شرکت می باشد هدف از این اقدام را قدرشناسی از زحمات کادر درمانی و مشارکت با این افراد زحمت کش در مبارزه با کرونا اعلام کرد .
وی طی این اقدام تعداد ۵۰۰۰ عدد ماسک ۳ لایه پزشکی را با حضور در دفتر دکتر شایسته شمی پور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان به وی تحویل داد تا در اختیار کادر بهداشت و درمان شهرستان قرار گیرد .در همین راستا ، مهندس قباد ناصری مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان نیز در جلسه ای که با حضور مدیران و روسای بخش های مختلف این شرکت برگزار شد پس از کسب اطلاع از این اقدام ایشان ، ضمن ستایش و تقدیر از آقای چمبری ، با تأکید بر استمرار این حرکت های خیرخواهانه ، آن را موجب افزایش انگیزه کادر بهداشت و درمان در مقابله با این ویروس منحوس دانست .
لازم به توضیح است شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان نیز در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی و با همکاری بهداشت و درمان صنعت نفت مسجدسلیمان ، طی ۲ مرحله اقلام و تجهیزات پزشکی ، بهداشتی و حفاظت فردی را به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال تهیه و در اختیار شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان قرار داده است .

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.