تعمیر تجهیزات آبی خوزستان برای تامین آب پایدار در تابستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان از تعمیر و اورهال همه تجهیزات و تصفیه‌خانه‌های آب برای تامین آب پایدار در تابستان امسال در استان خبرداد.

کد خبر : 15419
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 اردیبهشت 1399 - 10:48
تعمیر تجهیزات آبی خوزستان برای تامین آب پایدار در تابستان

صادق حقیقی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: افزایش مصرف آب رخ داده در شرایط کنونی طبیعی و قابل پیش‌بینی بود و در این زمینه آمادگی لازم در استان وجود دارد.

وی افزود: همه تجهیزات و تصفیه‌خانه‌های آب شرکت آب و فاضلاب خوزستان آماده هستند و کار تعمیر و اورهال آن‌ها نیز برای تامین آب پایدار و ارائه خدمات هرچه بهتر انجام شده است و برای یک تابستان سخت آمادگی کامل داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: شرایط در بحث تامین‌ آب مطلوب است و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد اما مردم باید به صورت بهینه‌ آب مصرف کنند تا از هدررفت آب در شرایط فعلی جلوگیری شود.

حقیقی‌پور ادامه داد: با توجه به شرایط بارندگی‌های امسال در مقایسه با سال گذشته در بحث مصرف باید مدیریت بیشتری اعمال شود تا شاهد مساله خاصی در تامین آب نباشیم.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.