جمهوری اسلامی ایران انتقام خون سردار سلیمانی را خواهد گرفت

رئیس دادگستری هندیجان گفت: جمهوری اسلامی ایران انتقام خون سردار سلیمانی را خواهد گرفت.

کد خبر : 15159
تاریخ انتشار : شنبه 14 دی 1398 - 11:07




به گزارش پوپایگاه خبری تفکر جوان؛ رئیس دادگستری هندیجان در گفتگو باخبرنگارما اظهارکرد: مجاهدت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جبهه های جنگ وشهادت مظلومانه اش استحکام هرچه بیشتر انقلاب را در پی خواهد داشت.
وی افزود: به دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ، منافقان وفریب خوردگان اعلام می داریم در این حادثه و حوادث اینگونه گوشمان به کلام رهبرمان است و آمادگی خود را برای ادامه این مسیر نورانی با تمام قدرت اعلام می داریم.
رئیس دادگستری هندیجان ادامه داد: سردار سلیمانی بنیانگذار مقاومت اسلامی در دوران اخیر بود و همه آزادگان جهان خونخواه خون پاک این شهید خواهند بود.
سیدمحمودهاشمی درپایان  یادآور شد: شهید سردار سلیمانی نماد وحدت و اتحاد جهان اسلام بود و خون پاکش افق‌های روشن‌تری را برای اتحاد جهان اسلام خواهد گشود.

خبرنگار/ناصرحکیمی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.