آمادگی مراکز درمانی اهواز برای پذیرش بیماران تنفسی
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به آمادگی مراکز درمانی برای پذیرش بیماران با عارضه تنفسی، از مراجعه ۳۰۳ بیمار با مشکلات تنفسی در پی بارندگی به مراکز درمانی تابعه این دانشگاه خبر داد.

پایگاه خبری تفکر جوان،دکتر فرهاد حمزهلویی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از بحران سال ۹۴ و مراجعه تعداد زیادی از شهروندان با عارضه تنفسی پس از نخستین بارندگی پاییز، همه ساله در این بازه زمانی تمامی بیمارستانهای حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای درمان بیماران آمادگی دارند.
وی تصریح کرد: در پی بارندگیهای روز گذشته (۳ آبان ماه) در مجموع ۳۰۳ بیمار با مشکلات تنفسی به مراکز درمانی اهواز و دیگر شهرستانهای تابعه این دانشگاه مراجعه کردهاند. از مجموع این بیماران، ۲۴۰ نفر به صورت سرپایی درمان شدند و ۶۳ بیمار بستری شدهاند.
به گزارش ایسنا، در پی بارندگی خفیف در روز یکشنبه، ۲۸ مهرماه نیز ۲۸۶ نفر با عارضه تنفسی به مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خوزستان مراجعه کردند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰