توصیه‌های پلیس برای شناسایی ماموران قلابی

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان در خصوص شناسایی افرادی که با عنوان جعلی مامور نظامی و انتظامی، اقدام به فریب و سرقت از شهروندان می‌کنند، توصیه‌هایی ارائه داد.

کد خبر : 14692
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 شهریور 1398 - 10:33

پایگاه خبری تفکر جوان؛ سرهنگ جلیل زبیدی به منظور آگاهی شهروندان در خصوص فریب و سرقت تحت عنوان مامورنماها به شهروندان هشدار داد و اظهار کرد: در صورتی که افرادی که خود را مامور سازمان‌های نظامی یا انتظامی معرفی و تقاضای بازرسی بدنی از فرد یا منزل را داشته باشند حتما باید از مامور بودن آنها اطمینان حاصل شود؛ شهروندان فریب افرادی که دارای تجهیزات پلیسی چه بسا قلابی باشند را نخورند.
 وی افزود: سارقان مامورنما به دلیل تجربه مجرمانه و با استفاده از تجهیزات قلابی از سهل‌انگاری، غفلت و عدم مهارت شهروندان در تشخیص ماموران واقعی از افراد متقلب سوءاستفاده کرده و مرتکب سرقت می‌شوند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان در خصوص راه‌های پیشگیری از این شگرد بیان کرد: برابر قوانین و مقررات و دستورالعمل نیروی انتظامی، کلیه ماموران پلیس چه با لباس خدمت و چه با لباس شخصی مکلف به ارائه نشان و کارت شناسایی خود هستند.
زبیدی تصریح کرد:  بدون احراز هویت، درب منازل و خودروهایتان را به روی فردی که خود را مامور انتظامی معرفی می‌کند باز نکنید و حتما از آنان کارت شناسایی معتبر و در صورت لزوم حکم ماموریت آنها را بخواهید و اجازه ندهید هر کسی به حریم شخصی‌تان وارد شود؛ ماموران نیروی انتظامی برای ورود به منزل باید حکم قضائی ارائه دهند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک بلافاصله موضوع را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنید.

منبع خبر: خبرگزاری ایسنا – مرکز خوزستان

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.