اهورا بهبهان فاتح بلامنازع دربی خوزستانی لیگ فوتسال کشور
در هفته سوم لیگ برتر فوتسال کشور تیم شرکت ملی حفاری اهواز در دیداری دربی گونه در بهبهان مهمان تیم اهورا بود که با پیروزی میزبان به پایان رسید.

پایگاه خبری تفکر جوان؛به گزارش خبرنگار ما از بهبهان-تیم اهورا که علیرغم شایستگی و جنگندگی از دوهفته اول لیگ تنها یک امتیاز کسب کرده بود. در دیداری کاملا برتر تیم ملی حفاری اهواز را با ۷گل در هم کوبید .
نیمه اول را تیم اهورا با دوگل حجت مسیحی مهاجم نام آشنای خود و یک گل هاشم شیرعلی در برابر تک گل الیاس براتی تیم ملی حفاری را با نتیجه ۳-۱ به پایان رساند.
دوگل مازیار خدا رحم پور و یگ گل از رشید قلی پور و باز گلی دیگر از حجت مسیحی از اهورا در نیمه دوم تیم ملی حفاری را با شکست سخت ۷-۱بدرقه نمودند.
اهورا بهبهان با این پیروزی چهار امتیازی شد و با تحکیم موقعیت خود درجدول رده بندی به رده هشتم صعود نمود.
خبرنگار بهبهان . رضا خلیجی //
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰