پرداخت خسارت کشاورزان خوزستانی آسیب‌دیده از سیل آغاز شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: پرداخت خسارت کشاورزان از روز گذشته در استان آغاز شده است و تاکنون ۳۷ میلیارد تومان خسارت به کشاورزان پرداخت شده است.

کد خبر : 14035
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 فروردین 1398 - 9:04

کیخسرو چنگلوایی در گفت‌وگو با خبرنگاران: با اشاره به بحث پرداخت خسارت کشاورزان در سیلاب اخیر اظهار کرد: پرداخت خسارت کشاورزان از روز گذشته در استان آغاز و تاکنون ۳۷ میلیارد تومان خسارت به آن‌ها پرداخت شده است.
وی افزود: این میزان خسارت پرداختی مربوط به کشاورزانی است که در اثر سیلاب بهمن ماه سال ۹۷ و فروردین ماه امسال که مزارع آن‌ها بیمه بوده، خسارت دیده‌اند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: همچنین وزارت جهاد کشاورزی یک میانگین قیمت را برای پرداخت خسارت به بخش کشاورزی و دامپروری تعریف کرده است تا پس از تصویب به صورت بلاعوض به کشاورزان پرداخت شود.

چنگلوایی عنوان کرد: با تصویب این طرح به همه بهره‌بردارانی که مزارع و تولیدات خود را بیمه کرده بودند و یا به هر دلیلی موفق به بیمه محصولات خود نشده‌اند، خسارت پرداخت خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا – مرکز خوزستان

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.