ایرج فاضل به عنوان رییس کل سازمان نظام پزشکی منصوب شد
رییس جمهور در حکمی دکتر ایرج فاضل را برای یک دوره ۴ ساله به عنوان «رییس کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد.

باشگاه خبرنگاران تفکر جوان: حجتالاسلام حسن روحانی رییس جمهور در حکمی دکتر ایرج فاضل را برای یک دوره ۴ ساله به عنوان «رییس کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد.
متن حکم حجتالاسلام حسن روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر ایرج فاضل
در اجرای ماده (۹) قانون سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۸۳.۸.۱۶ مجمع تشخیص مصلحت نظام، با عنایت به سوابق و تجربیات ارزشمند جنابعالی و رأی اکثریت اعضای مجمع عمومی آن سازمان در جلسه مورخ ۱۳۹۶.۶.۳، به موجب این حکم برای مدت ۴ سال به عنوان «رییس کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران» منصوب میشوید.
توفیق شما را در انجام شایسته وظایف محوله با رعایت اصول قانونمداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، در خدمت به اسلام و ملت شریف ایران از خداوند متعال مسألت دارم.
حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران
منبع:خبرگزاری مهر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰