مردم از روغن زیتون پومیس برای مصرف خوراکی استفاده نکنند

بخشی از روغن‌های زیتون خوراکی با نام‌های تجاری مختلف تحت عنوان روغن زیتون پومیس (Pomace) عرضه و توزیع می‌شود و از آنجاکه روغن‌های مذکور روغن تفاله زیتون بوده به استناد استاندارد ملی ایران با عنوان «روغن زیتون– ویژگی ها و روش‌های آزمون» روغن تفاله زیتون (Pomace) برای مصرف خوراکی انسان ممنوع است لذا از مردم این محصول جدا خودداری کنند.

کد خبر : 12570
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 شهریور 1396 - 10:30

۱۳۹۶۰۶۰۵۰۰۰۳۰۳_Test_PhotoH

باشگاه خبرنگاران تفکر جوان:  براساس بازرسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل از سطح بازار عرضه و توزیع استان خوزستان، بخشی از روغن های زیتون خوراکی با نام‌های تجاری مختلف تحت عنوان روغن زیتون پومیس (Pomace) عرضه و توزیع می‌شود و از آنجاکه روغن‌های مذکور روغن تفاله زیتون بوده به استناد استاندارد ملی ایران به شماره ۱۴۴۶ با عنوان «روغن زیتون– ویژگی‌ها و روش‌های آزمون» روغن تفاله زیتون (Pomace)  برای مصرف خوراکی انسان ممنوع است. ولذا از عموم شهروندان انتظار دارد از مصرف روغن‌های مذکور جدا خودداری کرده و مراتب محل‌ها و مراکز عرضه و فروش کالاهای موردنظر را جهت انجام اقدامات قانونی لازم به این اداره کل اطلاع رسانی کنند.

به گزارش فارس، روغن زیتون به چند دسته فرابکر، بکر، معمولی، تصفیه شده و روغن زیتون تفاله زیتون یا پومیس تقسیم می‌شود. روغن پومیس، روغن استحصال شده از تفاله‌های زیتون با استفاده از حلال‌های شیمیایی است پس از استحصال روغن از زیتون در تفاله‌های باقیمانده بین ۲ تا ۷ درصد روغن زیتون وجود دارد که این روغن توسط ماده‌ای به نام هگزان استحصال و مصرف آن هم بسیار خطرناک است.

لازم ذکر است حجم قابل توجهی از روغن‌های قاچاق عرضه و توزیع شده در بازار کشور را روغن پومیس تشکیل می‌دهد که در مناطق مرزی همچون خوزستان نیز به وفور یافت می شود.

منبع:خبرگزاری فارس – مرکز خوزستان

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.