وی افزود: همچنین به شهروندان توصیه میشود که از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات کامل بهداشتی از جمله تاریخ تولید و انقضا، پروانه ساخت، پروانه بهرهبرداری، علامت سیب سلامت… و همچنین آبهای شبکهای فاقد مشخصات و کد بهداشتی از سوپرمارکتها و دکهها خودداری کنند زیرا این مواد غذایی از نظر بستهبندی بهداشتی فاقد نظارت کافی هستند و به دلیل نگهداری در آفتاب به سلامت مردم آسیب میزنند.
شریفی بیان کرد: همچنین مواد غذایی فروشندگان دورهگرد بیکیفیتترین و نازلترین مواد غذایی و فاقد نظارت کافی هستند.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان کرد: در صورتی که متصدیان صنوف تهیه و توزیع مواد غذایی موازین بهداشتی را رعایت نکنند طبق ماده ۱۳ و ۱۴ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت و در نهایت محل کسب آنها پلمب و جریمه خواهند شد.
وی با اشاره به نقش اتاق اصناف و صنعت و معدن و تجارت در این زمینه گفت: خواستار اقدام اتاق اصناف و سازمان صنعت و معدن تجارت در زمینه عمل به وظایف قانونی خود و همچنین توجه بیشتر از سوی این ارگانها در خصوص نحوه فعالیت این صنوف هستیم.
شریفی اظهار کرد: شهروندان در صورت مشاهده نگهداری مواد غذایی در خارج از مغازهها و عدم رعایت موازین بهداشتی در فضای نگهداری مواد غذایی و تامین امکانات تهویه و سرمایشی در ایتن اماکن، با سامانه ۱۹۰ (سامانه شبانهروزی رسیدگی به شکایات بهداشتی) تماس بگیرند.