میلاد میداوودی به خانه و کاشانه خود بازگشت
میلاد میداوودی با عقد قرارداد یک ساله، به تیم نفت مسجد سلیمان پیوست.

باشگاه خبرنگاران تفکر جوان: میلاد میداوودی بازیکن خوب و شایسته فوتبال کشورمان پس از مدتها دوری از منزل خود، با عقد قراردادی یک ساله به تیم نفت مسجد سلیمان پیوست.
محمود فکری که سکانداری نفت را بر عهده دارد، از مدتها پیش خواستار جذب میداوودی به این تیم بود که این امر باعث شد که مدیران تیم نظر میداوودی را جذب کنند.
میلاد میداووی زاده مسجد سلیمان است و حالا باید گفت که وی پس از سالهای حضور در سطح یک فوتبال کشور و درخششهای متوالی در نهایت به منزل و کاشانه خود بازگشت.
گفتنی است که میداوودی سابقه حضور در تیمهای استقلال تهران، پاس تهران، سیاهجامگان مشهد، الاهلی دوبی، آلومینیوم هرمزگان، سایپا تهران و استقلال خوزستان را در کارنامه خود دارد.
لازم به ذکر است که میداوودی سابقه حضور در تیم ملی را نیز در کارنامه خود دارد و وی در ۲۹ بار به تن کردن پیراهن تیم ملی ۶ گل را زده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰