امروز

پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

  ساعت

۱۵:۵۷ بعد از ظهر

سایز متن   /

۹۴۴۳۱۶۰۵۸۸۷۰۹۵۹۵۷۸۸۲
حدود دو هفته از معارفه استاندار جدید گذشت اما همچنان نگاه‌ها به‌سمت عمارت خیابان فلسطین اهواز است تا از داغ بودن اخبار آن کاسته نشود. گوشه و کنار خبرها حاکی از تغییر تیم مقتدایی استاندار سابق و جایگزین کردن تیمی بوده که به اصطلاح منجی وضعیت کنونی استان است.
در این حال خبرها از استعفای احمد سیاحی معاون عمرانی استانداری و همچنین رفتن عالمی‌نیسی معاون منابع انسانی و دهقان معاون امنیتی به دلیل بازنشسته شدن حکایت دارد.
همچنین خبر انتخاب فرج‌الله خبیر در مسؤولین جدید خارج از استان قوت گرفته است. از سوی دیگر در شبکه های اجتماعی استعفای مدیرکل دفتر استاندار که از یاران بسیار نزدیک به مقتدایی استاندار سابق به شمار می رود نیز دست به دست می چرخد.
این گزارش حاکی از آن است که آنچه ذهن جامعه استان را بیش از بیش مشغول کرده، این بوده که استاندار جدید در روزهای آینده چه کسانی را در تیم مدیریتی خود جای خواهد داد؟
به هر حال آنچه که مهم بوده، این است که غلامرضا شریعتی، استاندار استانی شده که از قومیت‌ها، فرصت‌ها، تهدیدها، منابع، نگرش‌ها و انتظارات متنوعی برخوردار است و استاندار لاجرم و با توجه به وضعیت موجود باید با اتخاذ تصمیماتی درست، منشاء وحدت و حفظ تعادل در استان مهم و استراتژیکی همچونی خوزستان باشد.
شاید به‌همین دلیل است که دستور موکد رئیس جمهور به وی، رفع تبعیض و استفاده کردن از تمام طیف‌های سیاسی معتقد به نظام و همچنین قومیت‌های مختلف در مسائل مدیریتی استان است.
به‌طور حتم آنچه ۳۷ سال سبب عقب ماندگی استان شده است، وجود و حضور مدیریت‌های ناکارآمد استانی که اغلب به یمن رابطه‌ها عمری طولانی و به‌قیمت توسعه محرومیت استان رقم زد.
از سویی دیگر مدیریت‌های غیر بومی که تمام انرژی خود را برای جذب فرصت برای شهر و دیار خود گذاشتند و بیش از بیش نه تنها سبب رشد تبعیض در استان بلکه عامل تفرقه و دو دستگی در بین خوزستانی‌ها شدند.
منبع : آراء نیوز : http://ara-news.ir/
اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد