نام‌نویسی بیمه درمان تکمیلی ویژه هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران آغاز شد

صندوق اعتباری هنر وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نام‌نویسی بیمه درمان تکمیلی ویژه هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران کشور را از ۱۹ تیر ۹۶ آغاز کرد.

کد خبر : 11141
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 تیر 1396 - 11:49
۱۶۴۸۸۷
باشگاه خبرنگاران تفکر جوان: محمد جوروند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در این خصوص گفت: با توجه به انعقاد قرارداد بیمه درمان تکمیلی صندوق اعتباری هنر با شرکت سهامی بیمه رازی، هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران عضو این صندوق می‌توانند از ۱۹ تیر ۹۶ به مدت ۲۰ روز با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی صندوق اعتباری هنر به نشانی www.honarcredit.ir نسبت به ثبت نام و بهره‌مندی از خدمات بیمه درمان تکمیلی اقدام کنند.
جوروند افزود: صندوق اعتبار هنر همچون سالیان گذشته در زمینه ارتقای سطح سلامت و رفاه خانواده بزرگ فرهنگ، هنر و رسانه کشور و تاکیدات مقام عالی وزارت مبنی بر تکمیل زنجیره خدمات بیمه‌ای ویژه هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران خدمات بیمه تکمیلی اعضاء خود را از ابتدای تیر ۹۶ تا ۳۱ خرداد ۹۷ ارایه می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس در تنظیم قرارداد با شرکت بیمه تلاش شده است با توجه به نیازسنجی صورت گرفته از جامعه هدف، تعهدات درمانی در مقایسه با سالیان گذشته به نسبت قابل توجهی ارتقا یابد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان همچنین گفت: شرح خدمات و سقف هزینه پرداختی بیمه تکمیلی اعضای صندوق اعتباری هنر بعد از این اعلام خواهد شد.
منبع:خبرگزاری ایسنا – مرکز خوزستان

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.