به نام خداوند بخشنده مهربان
محبوب ترین بندگان نزد خداوند، آن کسی است که سودش بیشتر به مردم برسد.پیامبر گرامی اسلام (ص)
نقدی بر شورای شهر مسجدسلیمان به قلم دکتر امید احمدی بابادی؛
داستانی که بیشتر از سودش، ضررش نصیب مردمان صادق و دل پاک شهر گردید، بی شک داستان شورای اسلامی شهر می باشد. داستانی پراز هیجان و التهاب از ستادهای رنگارنگ تا وعده های انتخاباتی و در نهایت هیچ.
از دل این داستان پر از هیاهو هفت قهرمان و ابر مرد،هفت منجی و سوپرمن بیرون امده، هفت ابر انسانی که چشم امید و اینده ی مردمان یک شهر به انها دوخته شده است و همگان منتظر معجزه ای خارق العاده از انها هستند همان معجزاتی که در سخنرانی های خود تنها نشانه هایی از انها را بیان می کردند که برای دیدن این معجزات از مردم درخواست نوشتن نام انها در برگه تعرفه داده بودند و اما بعد انتخاب شدن هفت قهرمان داستان معجزه که هیچ همان نشانه ها را هم به مردمان ساده و دل پاک شهر نشان ندادند
ما در شهری چشم به جهان گشوده ایم که بجای حرکت رو به جلو به سمت عقب حرکت می کند، در شهری زندگی میکنیم که بجای تغییرات عقلانی، یکنواختی وارونه ای را در پیش گرفته است، در شهری راه میرویم که بجای تصمیمات سازنده، تفکرات تخریبی در میان است، در شهری عمر خود را گذر می کنیم که بجای چشم انداز و اینده ای روشن، جهانی تیره و تار تجسم میکنیم. در شهری بی تفاوت می گذریم که فقدان امید و انگیزه در آن بیداد می کند.
سر سخن و نوک پیکان مردم دل پاک شهر، شورای شهر را هدف قرار داده است که سه سال از بهترین لحظات و فرصت هایی که می بایست در جهت ارتقا و جایگاه شهر استفاده شود که با تصمیماتی بی اثر به تهدید در جهت محروم تر شدن شهر تبدیل گردید. هیچکس تا این لحظه پاسخی در راستای انجام وظیفه درست از انها دریافت نکرده است. لذا مردمان این شهر از شورای شهر بابت خدشه دار کردن اعتماد عمومی و سواستفاده از اطمینان انها گله مند هستند زیرا با عملکرد بسیار ضعیف یا میتوان بدون اغراق گفت عملکردی از خود بجا نگذاشتند که جای دفاع داشته باشد لطمه و خسارتی بزرگ و غیرقابل جبران به این شهر زخم خورده وارد کرده اند.
مردمان پاک و صادق این شهر از اعضای شورای شهر درخواست دارند و پیشنهاد می کنند در یک سال باقی مانده با همکاری و همدلی، وفاق و دوستی، کاروتلاش مضاعف، تصمیمات سازنده، مصوبات قابل اجرا،مشورت کردن باهم،شنیدن صدای مردم،برنامه ریزی کوتاه مدت و راهبردی،سازماندهی اثربخش، نظارت وکنترل دقیق،بدور از کینه، بحث وجدل، جهت گیری شخصی و گروهی توان مدیریتی خودرا افزایش داده تا نقش واقعی و قانونی خود را ایفا کرده باشند.