امروز

شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳

  ساعت

۱۳:۰۴ بعد از ظهر

سایز متن   /

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت : ۳۰ دستگاه سامانه خورشیدی قابل حمل در مرحله دوم توزیع این سامانه ها به عشایر کوچرو شهرستان باغملک واگذار شد.

علی خدری با اشاره به تحویل این پنل های خورشیدی به عشایر شهرهای صیدون، میداوود، مرکزی و قلعه تل ، گفت : تعداد دیگری از این سامانه ها با اعلام و حضور عشایر در منطقه با توجه به کوچرو بودن آنها تحویل داده خواهد شد.

خدری با بیان اینکه در فاز اول ۳۶۰ سامانه به شرکت توزیع نیروی برق خوزستان تحویل شد ، ادامه داد : از این تعداد، ۸۵ دستگاه خرداد ماه سال جاری در مرحله اول بر اساس جدول تعیین شده و با هماهنگی اداره کل امور عشایر خوزستان در اختیار عشایر کوچرو شهرستان های مختلف قرار گرفت .

وی با اشاره به تحویل این سامانه های خورشیدی در فواصل زمانی مختلف، گفت: به دلیل این که عشایر شناسایی شده در منطقه نیستند و در کوچ ییلاقی به سر می برند، لذا پس از بازگشت به هر منطقه از کوچ ، در فواصل زمانی مختلف سامانه ها به آنها واگذار می شود.

خدری گفت: اعتبار کل این سامانه ها ۱۰۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات عوارض برق مصرفی تامین شده است ، و نیز هرکدام از این سامانه ها قابلیت تولید ۱۰۰ وات برق را دارند که روشنایی حداقل پنج شعله لامپ کم مصرف، شارژ چراغ قوه و گوشی همراه را تامین خواهد کرد .

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در خصوص پرداخت هزینه سامانه‌ها نیز گفت : تنها ۱۰ درصد قیمت تمام شده پنل ها از سوی عشایر پرداخت خواهد شد و مابقی آن توسط این شرکت تامین می شود.

به گزارش تفکرجوان؛ تعداد یک هزار و ۶۰ سهمیه مولد برق خورشیدی قابل حمل به خوزستان اختصاص داده شده که در حال تحویل به عشایر کوچرو است.

سامانه های پنل خورشیدی می توانند انرژی خورشید را دریافت و آن را به الکتریسیته تبدیل کنند. سامانه‌های فتوولتائیک معمولاً شامل یک پنل و ماژول های صفحات خورشیدی، اینورتر ، باتری یا ردیاب خورشیدی و سیم‌کشی اتصالات می باشند.

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد