پایگاه خبری تفکر جوان، غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در نشست امضای تفاهم نامه بازسازی شبکه برق مناطق سیل زده استان خوزستان افزود: یکی از مهمترین نقاط قوت خوزستان در بحث مدیریت سیل قطع نشدن خدمات زیرساختی نظیر آب، برق و گاز بود زیرا در غیر این صورت خدمات رسانی به نقاط سیل زده دچار مشکل میشد.
وی ادامه داد: پس از بحران گرد و غبار در سال ۹۵، شبکه برق خوزستان تا حدود بسیاری تجهیز شد از این رو در سیل اخیر عملکرد خوبی از این حوزه شاهد بودیم.
شریعتی با اشاره به اینکه تلاشها تا هوشمندسازی شبکه برق خوزستان باید ادامه یابد، افزود: باید به نقطهای برسیم که سیستم برق در اراده ما باشد نه آنکه امور توسعهای خوزستان از شبکه برق تاثیر پذیرد.
تفاهم نامه ساخت ۸۰ ترانس فوق توزیع برق
استاندار خوزستان با بیان اینکه ۸۰ ترانس فوق توزیع برق با انعقاد تفاهم نامه با ۲ استان زنجان و سمنان، برای خوزستان درحال ساخت است، گفت: خوزستان نقش حیاتی در تولید برق دارد و بروز مشکل در این حوزه به کل کشور آسیب میزند چانچه در زمان توفان گردو غبار بهمن سال ۹۵، قطعی یک روزه برق مانع تولید ۷۰۰ هزار بشکه نفت شد.
وی ادامه داد: از سویی دیگر استان خوزستان جلگهای است به همین دلیل برای دفع فاضلاب و آبرسانی به نقاط مختلف نیز به استمرار خدمات رسانی حوزه برق نیاز داریم.
شریعتی گفت: مصرف برق در خوزستان معادل هشت هزار و ۸۰۰ مگاوات است اما با وجود این حجم بالا از مصرف شاهد فاصله زیاد میان پستهای برق هستیم که سبب طولانی شدن زمان قطعی برق پس از آسیب به یک پست میشود، باید فاصله میان پستهای برق در خوزستان کاهش یابد.
حسن کریمی مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز نیز در این نشست با اشاره به پایداری شبکه برق این استان در زمان بحران سیل بیان کرد: استمرار خدمات رسانی در سایر حوزهها تا حدود زیادی به شبکه برق وابسته است از این رو تلاش کردیم تا اختلالی در توزیع برق ایجاد نشود.
وی ادامه داد: اگر تنها در نیمه غربی اهواز قطعی برق صورت میگرفت با مشکل جدی به نام دفع نشدن فاضلاب روبه رو میشدیم اما این مساله به خوبی مدیریت شد.
بنابراین گزارش، در حاشیه این نشست تفاهم نامه بازسازی شبکه برق مناطق سیل زده خوزستان با همکاری شرکت توزیع برق استان فارس امضا شد.
منبع:خبرگزاری ایسنا-مرکز خوزستان